Vesti
SEE Auto Compo Net 2012

Datum: 24. 01. 2012

Zadovoljstvo nam je da Vas obavestimo da će Grad Kragujevac u periodu od 14. do 16. maja 2013. godine biti domaćin Četvrtog međunarodnog sajma proizvođača auto komponenti Jugiostočne Evrope – SEE Auto Compo Net 2013.

SEE Auto Compo Net 2013 organizuju RPK Kragujevac – Centar izvrsnosti autoindustrije Zapadnog Balkana i Regionalni automobilski klaster cenrtalne Srbije.

SEE Auto Compo Net 2013 sajam će na ovim prostorima kao i prethodnih godina, biti najznačajniji specijalizovani sajam proizvođača auto komponenti iz Srbije i jugoistočne Evrope u 2013. godini. Njegovim ponovnim održavanjem, ovaj sajam zadržava reputaciju centralnog mesta okupljanja dobavljača, kupaca i menadžera zajedno sa korisnicima proizvoda i usluga za proizvodnju, održavanje i servis automobila i komercijalnih vozila.

Sajam SEE Auto Compo Net 2013 će se održati na 1.600m2 izložbenog prostora gradskog sajmišta. Planiran je kao trodnevna sajamska manifestacija čiji će prateći sadržaj činiti: okrugli stolovi, prezentacije, program razvoja dobavljača, "Susret sa kupcima" i dr. Očekuju se izlagači proizvođača auto komponenti jugoistočne Evrope, pratećih industrija mašina i opreme, domaćih i međunarodnih organizacija i institucija za podršku razvoju autoindustrije, poslovnih asocijacija, privrednih komora i klastera.

Prvog dana Sajma, 14. maja, biće organizovan "Susret sa kupcima" – kao centralni događaj dana na prostorima gradskog sajmišta. Imajući u vidu da će tom skupu prisustvovati direktni (TIER1) dobavljači iz oblasti autoindustrije, to može biti jedinstvena prilika za kontakt sa ovim kompanijama.

U nadi da ćete prepoznati značaj SEE Auto Compo Net 2013 i Vašeg prisustva na njemu,             pozivamo Vas da uzmete učešće i iskoristite priliku da se predstavite proizvođačima automobila i široj poslovnoj javnosti.